Altijd bereikbaar

Altijd bereikbaar

Geen borg

Geen borg

Al vanaf € 49.50 p/m<

Al vanaf 49.50 p/m

Binnen 1 dag actief

Binnen 1 dag actief

Zakelijke oplossingen, ook voor buitenlandse bedrijven

Al uw zakelijke oplossingen onder één dak

Heeft u een buitenlands bedrijf of wilt u gaan opereren op de Nederlandse markt? Dan kunt u veel voordeel hebben van een zakelijk postadres in Nederland. Hiermee creëert u een lokale uitstraling waarmee u makkelijker een nieuwe markt kunt bedienen.

Voor buitenlandse ondernemers die op de Nederlandse markt willen starten, brengt het openen van een fysiek kantoor vaak een financieel risico met zich mee. Dan is een zakelijk postadres een ideale zakelijke oplossing. Op uw visitekaartjes gebruikt u dit representatieve adres, wat professionaliteit uitstraalt en vertrouwen wekt. U kunt dit postadres zelfs uitbouwen tot een virtueel kantoor, waarbij u ook gebruikmaakt van onze professionele doorschakelservice en telefoonbeantwoording.

Heeft u voor uw bedrijf een zakelijk adres nodig voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, of bent u een thuiswerkende ondernemer en wilt u een zakelijk postadres hebben? Dan is Zakenadres.nl er natuurlijk ook u!

Doorschakelservice en telefoonbeantwoording

Als ondernemer wilt u altijd bereikbaar zijn voor uw klanten. Bij Zakenadres.nl kunt u ook een lokaal telefoonnummer huren, dat u laat doorschakelen naar een nummer van uw keuze. Bij deze doorschakelservice zorgen wij ervoor dat uw zakelijke telefoontjes permanent worden doorgeschakeld. En hecht u veel belang aan een uitstekende customer service en persoonlijk contact? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze telefoonbeantwoordingservice. Onze professionele telefonistes handelen dan uw inkomend telefoonverkeer voor u af. Zij sturen de boodschap direct naar u toe per mail of sms of verbinden het telefoontje naar u door, als u dat wenst.

Wilt u meteen uw zakelijke postadres aanvragen? Vult u dan het aanvraagformulier in.

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies over welke oplossing voor u het meest passend zou zijn, belt u dan met  088 - 20 42 042 of mailt u naar info@zakenadres.nl.

Bel direct

088 - 20 42 020

Voor het aanvragen
van uw zakenadres!

Professional

 49,50 p/m

Tijdelijke actieprijs!

 

Exclusive

79,50 p/m

Tijdelijke actieprijs!

 

Top End

99,50 p/m

Tijdelijke actieprijs!

 

Voor wie?

Buitenlandse bedrijven die op de Nederlandse markt willen opereren, bedrijven die een nevenvestiging willen openen op een ander adres, bedrijven die een huurovereenkomst nodig hebben voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en thuiswerkende ondernemers die de voorkeur geven aan een zakelijk postadres waar zij klanten kunnen ontvangen in professionele meeting rooms.

 

 

Copyright © 2023 Postadres.nl